Zbirka Novogradnja Kneza Viseslava Izvrsno

Zbirka Novogradnja Kneza Viseslava Izvrsno. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema.

German D O O Agencija Za Promet Nekretninama

Istaknuto German D O O Agencija Za Promet Nekretninama

Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Odličan višenamenski prostor u dva … Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice New buildings in belgrade (serbia).

Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema.

Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. New buildings in belgrade (serbia). Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul.

Sale Apartment 63 69 M2 Trebinje Findesto

Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama. Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere. Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Prodaja stanova beograd, filmski grad, novogradnja. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Stambeni objekti / stanovi / … Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u …

Prodaja Stanova Vidikovac Rakovica Nivo U Zgradi 1 Sprat Oglasi Rs

Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu.. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Prodaja stanova beograd, filmski grad, novogradnja. Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere. Cena je 1750 eur/m2 sa … Stan se sastoji od : Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. Odličan višenamenski prostor u dva … Za prilaz objektu biće izgrađena. Pogledajte slične oglase klikom na link:.. Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2.

German D O O Agencija Za Promet Nekretninama

Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. New buildings in belgrade (serbia). Stan se sastoji od : Filter by district, search, compare. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih.

Viraga Building Stambeno Poslovni Objekat Kneza Viseslava 63 Vidikovac Beograd

Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul.. Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu.

Kneza Viseslava Banovo Brdo Stan Na Prodaju Halo Oglasi

Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Stambeni objekti / stanovi / … Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan.

Kneza Viseslava Vidikovac Id 41017 Oglasi Za Nekretnine

Za prilaz objektu biće izgrađena.. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Prodaja stanova beograd, filmski grad, novogradnja. Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. New buildings in belgrade (serbia). Stambeni objekti / stanovi / … Cena je 1750 eur/m2 sa …. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema.

German D O O Agencija Za Promet Nekretninama

Po preporuci prvo najnovije prvo najstarije od najvise cene od … Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006.. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul.

Novogradnja Nekretnineinn

Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x.. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Po preporuci prvo najnovije prvo najstarije od najvise cene od … Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id :. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul.

Novogradnja Beograd Filmski Grad Oglasi Za Prodaju Stanova Imovina Net

Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x. Stan se sastoji od :. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine.

Prodaja Stanova Vidikovac Rakovica Beograd Oglasi Rs

Za prilaz objektu biće izgrađena... Za prilaz objektu biće izgrađena. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Odličan višenamenski prostor u dva … Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Prodaja stanova beograd, filmski grad, novogradnja.

Stanovi Filmski Grad Beograd Beograd Prodaja

Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan.. Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama. New buildings in belgrade (serbia). Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Stan se sastoji od : Cena je 1750 eur/m2 sa … Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan.

Kneza Viseslava Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama... Stan se sastoji od :

Prodaja Stanova Vidikovac Rakovica Nivo U Zgradi 1 Sprat Oglasi Rs

Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Prave zgradu i kraj lidla. Stambeni objekti / stanovi / … Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Filter by district, search, compare... Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere.

Vidikovac Novogradnja 44m2 130m2 Od1400 1500e Pdv Halo Oglasi

Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006... Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Prodaja stanova beograd, filmski grad, novogradnja. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih.

Filmski Grad Kneza Viseslava Nov 35kvm Stanovi Sasomange Oglasnik

Pogledajte slične oglase klikom na link: Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Po preporuci prvo najnovije prvo najstarije od najvise cene od … Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 …

Kneza Viseslava Filmski Grad Xoglasi Halooglasi 5425635256410

Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere. Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul... Pogledajte slične oglase klikom na link:

Stambeno Poslovni Objekat Pastroviceva Gramis Invest Investitor Prodaja Stanova

Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Cena je 1750 eur/m2 sa … Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id :. Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 …

Razni Projekti Page 131 Beobuild Forum

Za prilaz objektu biće izgrađena. Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x. Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere. Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. Stan se sastoji od : 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Za prilaz objektu biće izgrađena.

Kneza Viseslava Banovo Brdo Stan Na Prodaju Halo Oglasi

Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Pogledajte slične oglase klikom na link: Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan.. Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 …

Pozeska 31 Novogradnja Beograd Cukarica Banovo Brdo Novazgrada Rs

Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih... Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Pogledajte slične oglase klikom na link: Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006... Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 …

Razni Projekti Page 251 Beobuild Forum

Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere... Pogledajte slične oglase klikom na link: Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id :. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu.

Cetvorosoban Stan Na Prodaju Kneza Viseslava 217210eur 138m 4zida

Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Stambeni objekti / stanovi / … Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Prodaja stanova beograd, filmski grad, novogradnja. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul.

Filmski Grad Kneza Viseslava Nov 35kvm Stanovi Sasomange Oglasnik

25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine.. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih.

Prodaja Stanova Vidikovac Top Hill Vidik Nekretnine

Stambeni objekti / stanovi / … Filter by district, search, compare. Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x. Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama. Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere. Prave zgradu i kraj lidla. Po preporuci prvo najnovije prvo najstarije od najvise cene od … Odličan višenamenski prostor u dva … Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … New buildings in belgrade (serbia). Prodaja stanova beograd, filmski grad, novogradnja. Cena je 1750 eur/m2 sa …

Kneza Viseslava Filmski Grad Cukarica Beograd Prodaja Stan 71m2 Cuvarkuca Nekretnine

Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u …. Stan se sastoji od : Prave zgradu i kraj lidla. Za prilaz objektu biće izgrađena. Filter by district, search, compare. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice

Lokal Za Izdavanje Kneza Viseslava 20 M2 Nekretnine

Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu.. Stan se sastoji od :

Viraga Building Stambeno Poslovni Objekat Kneza Viseslava 63 Vidikovac Beograd

New buildings in belgrade (serbia)... Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x. Pogledajte slične oglase klikom na link: Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Stan se sastoji od : Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2.. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan.

Filmski Grad Kneza Viseslava 3 0 84 5 M2 Halo Oglasi

Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Po preporuci prvo najnovije prvo najstarije od najvise cene od … Filter by district, search, compare. Pogledajte slične oglase klikom na link: Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Prave zgradu i kraj lidla. Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Odličan višenamenski prostor u dva … Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada.

Zagreb Centar Kneza Viseslava Najam Trosoban GraÄ'anski Stan 115m2

25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Stan se sastoji od : Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. Stambeni objekti / stanovi / … Po preporuci prvo najnovije prvo najstarije od najvise cene od … Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul... Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama.

Viraga Building

Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x... Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Stambeni objekti / stanovi / … Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. New buildings in belgrade (serbia). Stan se sastoji od : Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id :. Prave zgradu i kraj lidla.

Filmski Grad Kneza Viseslava 71m Stan Na Prodaju Beograd Cukarica Sigma Nekretnine Youtube

Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu... Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Prodaja stanova beograd, filmski grad, novogradnja.. Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada.

Kancelarija 300m2 Na Izdavanje Kosutnjak Oglas 10869181 Srbija Nekretnine

Odličan višenamenski prostor u dva … Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema.

Miloja Zakica 65 Godex Gradnja

Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : .. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan.

Kneza Viseslava Vidikovac Id 40682 03 1690601 Oglasi Rs

Za prilaz objektu biće izgrađena.. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. Odličan višenamenski prostor u dva … Filter by district, search, compare. Pogledajte slične oglase klikom na link: Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x. Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice Po preporuci prvo najnovije prvo najstarije od najvise cene od … Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama.

Kneza Viseslava Filmski Grad Cukarica Beograd Prodaja Stan 71m2 Cuvarkuca Nekretnine

Prave zgradu i kraj lidla. Odličan višenamenski prostor u dva … Filter by district, search, compare. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Cena je 1750 eur/m2 sa …. Po preporuci prvo najnovije prvo najstarije od najvise cene od …

Zagreb Centar Kneza Viseslava Najam Trosoban GraÄ'anski Stan 115m2

Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Prave zgradu i kraj lidla. Pogledajte slične oglase klikom na link: Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Stambeni objekti / stanovi / …. New buildings in belgrade (serbia).

Narenta Vise Trosobnih Stanova Central Nekretnine Agencija Mostar

Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Stambeni objekti / stanovi / … Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. New buildings in belgrade (serbia).. Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice

Vidikovac Novogradnja Halo Oglasi

Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. Pogledajte slične oglase klikom na link: Za prilaz objektu biće izgrađena. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Prodaja stanova beograd, filmski grad, novogradnja. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Stan se sastoji od : Odličan višenamenski prostor u dva … Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice

Stambeni Objekat Kneza Viseslava Gramis Invest Investitor Prodaja Stanova

Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Pogledajte slične oglase klikom na link: Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x. Stan se sastoji od : Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama. Stambeni objekti / stanovi / ….. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu.

Prodaja Stanova Vidikovac Top Hill Vidik Nekretnine

Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice.. Za prilaz objektu biće izgrađena. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan.

Kneza Viseslava Vidikovac Id 41017 Oglasi Za Nekretnine

Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu.. Cena je 1750 eur/m2 sa … Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama. Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada.

Kancelarija 300m2 Na Izdavanje Kosutnjak Oglas 10869181 Srbija Nekretnine

Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema.. Prodaja stanova beograd, filmski grad, novogradnja. Za prilaz objektu biće izgrađena. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama. Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama.

Kneza Viseslava Vidikovac Id 41148 Oglasi Za Nekretnine

Prodaja stanova beograd, filmski grad, novogradnja.. .. Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u …

Kneza Viseslava Vidikovac Id 41145 Stanovi Sasomange Oglasnik

Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama... Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Prave zgradu i kraj lidla. Odličan višenamenski prostor u dva … Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Cena je 1750 eur/m2 sa …. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan.

Miloja Zakica 65 Godex Gradnja

Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Prodaja stanova beograd, filmski grad, novogradnja. Stan se sastoji od :

Zagreb Centar Kneza Viseslava Najam Trosoban GraÄ'anski Stan 115m2

Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema.. Po preporuci prvo najnovije prvo najstarije od najvise cene od … Stan se sastoji od : Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Pogledajte slične oglase klikom na link: Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere. Za prilaz objektu biće izgrađena. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama.

Kneza Viseslava Vidikovac Id 41130 Oglasi Za Nekretnine

Odličan višenamenski prostor u dva … Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Stan se sastoji od : Filter by district, search, compare.

Stambeno Poslovni Objekat Pastroviceva Gramis Invest Investitor Prodaja Stanova

Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : . Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x.

Kneza Viseslava Newbuilt Belgrade Rakovica Novazgrada Rs

Za prilaz objektu biće izgrađena.. Stan se sastoji od : Odličan višenamenski prostor u dva … Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama. New buildings in belgrade (serbia). Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine.

Kneza Viseslava Vidikovac Id 41130 Oglasi Za Nekretnine

Stan se sastoji od :.. Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice Odličan višenamenski prostor u dva … Cena je 1750 eur/m2 sa … Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Stambeni objekti / stanovi / … Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Za prilaz objektu biće izgrađena. Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u …

Viraga Building

Prodaja stanova beograd, filmski grad, novogradnja. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama. Stambeni objekti / stanovi / … Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x. Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. Stan se sastoji od : Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006.. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006.

Filmski Grad Kneza Viseslava

Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Pogledajte slične oglase klikom na link: Cena je 1750 eur/m2 sa … Filter by district, search, compare.. Stambeni objekti / stanovi / …

Viraga Building Stambeno Poslovni Objekat Kneza Viseslava 63 Vidikovac Beograd

Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Filter by district, search, compare. Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama. Stan se sastoji od : Cena je 1750 eur/m2 sa … Stambeni objekti / stanovi / ….. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan.

Kneza Viseslava Vidikovac Id 40682 03 1690601 Oglasi Rs

Prave zgradu i kraj lidla. Po preporuci prvo najnovije prvo najstarije od najvise cene od … Stambeni objekti / stanovi / … 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice Cena je 1750 eur/m2 sa … Prodaja stanova beograd, filmski grad, novogradnja.. Stan se sastoji od :

Pojedinacna Nekretnina Najtrazenije Nekretnine Uknjizeno

Filter by district, search, compare. Pogledajte slične oglase klikom na link: 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine.. Stambeni objekti / stanovi / …

Radovi U Kneza Viseslava Prave Zgradu I Kraj Lidla Novosti Rs

Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama. Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Po preporuci prvo najnovije prvo najstarije od najvise cene od … Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice. Odličan višenamenski prostor u dva …

Stambeno Poslovni Objekat Pastroviceva Gramis Invest Investitor Prodaja Stanova

Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu... Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : New buildings in belgrade (serbia). Cena je 1750 eur/m2 sa … Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Po preporuci prvo najnovije prvo najstarije od najvise cene od …. Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u …

Pozeska 31 Newbuilt Belgrade Cukarica Banovo Brdo Novazgrada Rs

Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2... Odličan višenamenski prostor u dva … Pogledajte slične oglase klikom na link: Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006.

Sivri Nekretnine

Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Filter by district, search, compare.. Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2.

Filmski Grad Wikipedia

Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere.. .. Stan se sastoji od :

Na Vidikovcu Nice Stambeni Kompleks Za Koji Se Ne Zna Ima Li Dozvole B92

Stan se sastoji od : Filter by district, search, compare. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Prodaja stanova beograd, filmski grad, novogradnja. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Pogledajte slične oglase klikom na link: Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Odličan višenamenski prostor u dva …. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema.

Filmski Grad Kneza Viseslava

Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. New buildings in belgrade (serbia). Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul.

Kneza Viseslava Stanovi Beograd Prodaja

Po preporuci prvo najnovije prvo najstarije od najvise cene od … Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice Pogledajte slične oglase klikom na link: Filter by district, search, compare. Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama. Odličan višenamenski prostor u dva ….. New buildings in belgrade (serbia).

Prodaja Stanova Vidikovac Rakovica Beograd Oglasi Rs

Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Za prilaz objektu biće izgrađena. Za prilaz objektu biće izgrađena.

Okazion Nekretnine Filmski Grad Kneza Viseslava Okazion Nekretnine

Prodaja stanova beograd, filmski grad, novogradnja. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Prave zgradu i kraj lidla. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Stambeni objekti / stanovi / ….. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006.

Filmski Grad Kneza Viseslava Nov 35kvm Stanovi Sasomange Oglasnik

Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere... Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada.

Vidikovac Novogradnja Halo Oglasi

Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere.. Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x. Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x.

Sivri Nekretnine

Prave zgradu i kraj lidla. Stambeni objekti / stanovi / … Filter by district, search, compare. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id :. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan.

Na Vidikovcu Nice Stambeni Kompleks Za Koji Se Ne Zna Ima Li Dozvole B92

Prodaja stanova beograd, filmski grad, novogradnja. Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Za prilaz objektu biće izgrađena. Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. New buildings in belgrade (serbia).

Ser Insaat Posts Facebook

Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere.. Stambeni objekti / stanovi / … Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Odličan višenamenski prostor u dva … Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u …

Stan Prodaja Kneza Viseslava Golf Naselje 175m2 420000 Divis

Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id :

Popular posts from this blog

Zbirka Bingo Namjestaj Stolovi Besplatno

77+ Kuhinje S Otokom Lesnina

123+ Klub Stolovi Akcija